ANMODER HAKKINDA

ANMODER ÜYE LİSTESİ

anmoder

Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği

2015'ten beri birlikte hareket etmenin verdiği güçle...

Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği (ANMODER) 2015 yılında Antakya mobilya sanayicilerini bir çatı altında toplamak ve Antakya Mobilyasını yurt için ve yurt dışında en iyi biçimde tanıtmak üzere Antakya’nın önde gelen firmaları tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birlikte hareket etmenin verdiği güçle projeler üretmekle birlikte üyelerinin ihracatını ve rekabet gücünü arttıracak faaliyetlere odaklanmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Ercan Güzel’in üstlendiği ANMODER, Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve DOĞAKA projeleri ile üyelerinin maksimum faydayı minimum maliyetlerle elde etmesini sağlamaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı fuar katılımlarının yanı sıra sektöre yön veren ülke gezileri ile tasarım ve teknoloji alanlarında üyelerinin maksimum faydaya erişmesi için çabalamaktadır.

2017 yılının son çeyreğinde Mobilya sektöründe ülkemizin çatısı konumundaki MOSFED (Mobilya Dernekleri Federasyonu) üyeliğini gerçekleştirerek Antakya Mobilyası adına önemli bir adım atmıştır.

2020 yılı ile birlikte URGE Projesini başlatarak Antakya Mobilyası’nı Dünyaya tanıtmak adına önemli bir yol almıştır.

30 üyesi bulunan ANMODER, her geçen gün daha büyük bir aile olma yolunda ilerlemektedir.

misyon & vizyon

Her zaman Daha İleri..

Misyon & Vizyon ve Hedeflerimiz

Yurtiçi ve yurtdışı fuar katılımlarının yanısıra sektöre yön veren ülke gezileri ile
tasarım ve teknoloji alanlarında üyelerimizin maksimum faydaya erişmesi için çabalıyoruz.

misyon

MİSYON

vizyon

VİZYON