Edit

Hakkımızda

Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği (ANMODER) 2015 yılında Antakya mobilya sanayicilerini bir çatı altında toplamak ve Antakya Mobilyasını yurt için ve yurt dışında en iyi biçimde tanıtmak üzere Antakya’nın önde gelen firmaları tarafından kurulmuştur.

İletişim

• Güzelburç Mah. Hatay Küçük Sanayi Sitesi No:14 ANMOGEP Binası No:14 Antakya/HATAY
  • (0537) 950 58 08
  • info@anmoder.org.tr
 “IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı”

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan “IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı” bir senelik pandemi arasından sonra gerçekleşti.

Türkiye’nin en önemli mobilya ihracatçılarını bir araya getiren fuar, Tüyap Tüm Fuarcılık, Mos Fuarcılık ve Mobilya Dernekleri Federasyonu(MOSFED) desteğiyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

İstanbul Mobilya Fuarı’nda bu sene 80 ülkeden alım heyetinin yanı sıra yerli ve yabancı 121 bin 519 ziyaretçi ağırlandı. Yoğun ilgi nedeniyle 31 Ocak’a kadar uzatılan IIFF’de 2022 senesinde gerçekleştirilmek üzere 3 milyar dolarlık iş bağlantılarının temeli atıldı.

MOSFED’e bağlı derneklerce organize edilen fuarda Antakya’yı da Antakya Mobilyacıları ve İş İnsanları Derneği’nin (ANMODER) öncülüğünde 15 Antakya firması yer aldı.

Fuarda, Antakya mobilyacıları tarafından kullanılan 2500 m2 lik alanda ‘Antakya Mobilyası’ dünyanın dört bir yanından gelen heyetlere ürünlerini sergiledi. Büyük bir ilgiyle karşılanan ve en önemlisi de farklı ülkelerden iş bağlantısı gerekleştiren bu firmalar, Türkiye’nin 2021 yılı ihracatında 150 milyon doları bularak bizzat Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebrik edilmiştir. Antakya mobilyasının ihracat ayağının en önemli organizasyonlarından biri olan İstanbul Mobilya Fuarı, Hatay’ın mobilya ihracatına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.