Edit

Hakkımızda

Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği (ANMODER) 2015 yılında Antakya mobilya sanayicilerini bir çatı altında toplamak ve Antakya Mobilyasını yurt için ve yurt dışında en iyi biçimde tanıtmak üzere Antakya’nın önde gelen firmaları tarafından kurulmuştur.

İletişim

• Güzelburç Mah. Hatay Küçük Sanayi Sitesi No:14 ANMOGEP Binası No:14 Antakya/HATAY
  • (0537) 950 58 08
  • info@anmoder.org.tr
 14. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı gerçekleşti.

Dünyanın en büyük iki mobilya fuarından biri olan 14.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (CNR İMOB) ziyaretçi rekoru kırıldı. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) iş birliğiyle 23-28 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, 600 firma 1000’in üzerinde markasını ziyaretçilerle buluşturdu. Firmaların sergilediği modern, klasik, eskitme mobilya ile yatak, aksesuar, sandalye gibi ürün gurupları, alıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Sektörün kalbi CNR İMOB’da attı..

Aralarında Almanya, İtalya, Çin, ABD, Suudi Arabistan, Fransa, Rusya’nın da olduğu, 120’ye yakın ülkeden yabancı alım heyetinin geldiği CNR İMOB Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Fuarı 63 bin 655’i yabancı, 126 bin 279’u yerli olmak üzere toplam 189 bin 934 kişi ziyaret etti. Yabancı ziyaretçi sayısında geçen yıla göre yüzde 50 oranında artış yaşandı. Böylece 14’üncü CNR İMOB Fuarı’nda ziyaretçi sayısı açısından en yüksek rakama ulaşıldı.

Mobilya sektörünün kalbinin attığı ve kapıları 6 gün boyunca açık olan fuarda, sektör temsilcileri, özellikle yabancı alıcılar ile yeni iş bağlantıları kurarak ihracat oranlarını da artırdı.